İnşaatlarda çalışarak geçimini sağlayan 24 yaşındaki E.A., bir süre önce eşinden boşanan üst katlarındaki komşuları Ayfer Memişoğlu'nun (49), iddiaya göre annesi Türkan A.'yı başka bir erkekle tanıştıracağını öğrendi. Duyduklarına sinirlenen E.A., eve giderek annesi ve o sırada evde olan komşusu Memişoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.A. mutfaktan aldığı bıçakla annesi Türkan A.'yı 17, komşusu Memişoğlu'nu da 7 kez bıçakladı. E.A. daha sonra tabancayla iki kadının başına ateş etti. Ardından annesinin cep telefonunu alıp kaçan E.A., ağabeyi Hayati A.'yı arayıp “Annemi bikaç gün rahat bırakın. Bir süre eve gitmeyin. Annem rahmetli oldu” dedi.

Duyduklarına inanamayan Hayati A., eve gittiğinde iki kadının yerde kanlar içinde yattığını gördü. Hayati A., polisi arayıp bilgi verdi.

Olay yerine gelen polis, ağabeyini aradıktan sonra kayıplara karışan E.A.'yı yakalamak için çalışma başlattı. E.A.'nın, beş yıl önce kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren babasının ölümünden annesini sorumlu tuttuğu öğrenildi./yeni şafak