Söke Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Prof. Dr. Üstün Dökmen ve ekibinin gösterisi Uğur Mumcu Parkı’nda yapıldı. Bin kişilik seyirci topluluğunun izlediği gösteri yaklaşık 3 saat sürdü. Saat 21.00 sıralarında sahneye çıkan ve ara vermeden saat 24.00’e kadar sahnede kalan Üstün Dökmen’in performansı şaşırttı.
Prof. Dr. Üstün Dökmen’ in akademik bilgileri ve gözlemlerini paylaştığı, bilgilenmenin yanında eğlenmenin ön plana çıktığı gösterisine; Tiyatro Yeniden’in oyuncuları Çağlar Tüfekçi, Ceren Çamyurdu, Neylen Özgüley ve Öze Solak eğlenceli parodileri ile renklendirdi.
Gösteriyi ilgi ile izleyenler arasında İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer ve eşi Derya Demirezer, Söke Belediye Başkan Vekili Mehmet Çınar, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna, Söke İlçe Müftüsü Mevlüt Haliloğlu, Jandarma Kriminal Komutanı Jand. Yarbay Mustafa Mercan’da yer aldı.
Seyircilerin bol bol kahkaha ve alkışlarıyla ilgi ile izlenen Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Tiyatro Yeniden oyuncularını gösterinin sonunda İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer ve Söke Belediye Başkan Vekili Mehmet Çınar çiçek takdim ederek kutladı. Gösteri sonrasında Üstün Dökmen kitap imzalatmak isteyen veya fotoğraf çekmek isteyen Sökeli takipçilerini geri çevirmedi.