THY'nin tarifeli uçağıyla Batum'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Ümit Milli Futbol Takımı oyuncularının oldukça üzgün oldukları görüldü. Ümit Milli Takım Antrenörü Zeki Önatlı, yaptığı açıklamada, Gürcistan ile oynayacakları maç öncesi bazı talihsizlikler yaşadıklarını, Türkiye'den Batum'a gittikten sonra karayoluyla 2,5-3 saatlik kötü bir yolculukla kalacakları otele ulaştıklarını söyledi.

Gece geç bir saatte otele vardıklarını, havanın çok sıcak, maç yapılacak yerin de otellerine bir saatlik mesafede olduğunu ifade eden Önatlı, şöyle dedi:

“Kötü bir seyahat oldu, ama bu, yenilginin mazereti değil. Otelde kaldığımız gece saat 02.30 gibi deprem oldu. Herkes otelden dışarı çıktı. Onun da telaşı ve uykusuzluğunu yaşadık. Hep terslikler bizi buldu bu seyahatte. Sonuçta 4-0'lık bir skor oldu, ama bu, kesinlikle Gürcistan'ın maç şansı ile ilgili bir durum, çünkü hemen maçın başında 1-0 öne geçtiler. Biz oyunda dengeyi kurduğumuz sırada ikinci golü yedik. Yani bir maç şanssızlığı vardı. Gerçi grupta daha 7 maçımız var, bunu telafi ederiz. Sıkıntılı bir seyahatten sonra böyle bir skorla karşılaştık.” HÜRRİYET