CHP'NİN eski Genel Sekreteri Önder Sav'ın adı kullanılarak sosyal paylaşım sitesi 'twitter'da açılan hesap, dün sürpriz bir itirafın ardından kapandı. Hesabın kapatılmasından önce yazılan son mesajlarda, Önder Sav adına açılan sayfanın aslında Sav'a ait olmadığı belirtildi. Yazıda 'Beni ciddiye alıp soru sorunlara, ben de ciddi ciddi cevap verdim. Ne size, ne de Önder Sav'a saygısızlık yaptım' ifadeleri yer aldı. Sitedeki hesabın kapatılması, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Sosyalist Enternasyonel toplantısı için gittiği Paris'ten, Sav'ın twitter'daki mesajlarıyla ilgili yorumlarının ardından yaşandı.


GERÇEK Mİ ÇAKMA MI
Önder Sav'ın ise adı ve mail adresi kullanılarak twitter'da açılan hesaba ve bu hesap üzerinden paylaşılan mesajlara karşı sessizliğini koruyor. Sav'ın eğer kendisi hesap açmadıysa, adını ve mail adresini kullanarak hesap açanlarla ilgili suç duyurusunda bulunup bulunmayacağı da merak konusu oldu.
Siyasetçiler son dönem moda sanal arenası haline gelen twitter'da Önder Sav'ın da mesajlarının yer alması ve Sav'ın 'veda eden siyasetçi yoktur' şeklinde ifadeler kullanması oldukça ses getirmişti. Günlerini nasıl geçirdiğinden, siyasette bundan sonra ne yapacağına kadar önemli mesajlar veren Önder Sav'ın dün twitter hesabı kapatıldı.

5 -3 KAZANDIM
Twitter'de 'öndersavchp' adıyla açılan hesaba önceki gün ilginç mesajlar yazıldı. İşte onlardan bazıları:'Mevzubahis savaş değil lakin bu vatanın evlatları boynu eğik politikaları görmek istemiyor. Biz bu vatanı da boyun eğerek kazanmadık. En son tavlayı soran birkaç arkadaş vardı 5-3 kazandım. Şans değil bilek bu bilek' der bazen insan, ben de öyle diyorum. Bir kere yendiğim insanla bir daha oynamam, aynı yerde birden fazla
tavla oynamam.

Partiler bugün buluşacak
SİYASİ partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri bugün yapılacak. Partilerin programları şöyle: AKP: Ankara Milletvekili Haluk Özdalga başkanlığındaki heyet saat 9.45'ten itibaren sırasıyla, MHP, DSP, CHP, DP, BDP, SP ve BDP heyetini Genel Merkezi'nde kabul edecek.
CHP: Önceki bayramlarda programda yer almayan BDP ile bu yıl ilk kez bayramlaşacak. CHP yöneticileri, sekiz siyasi partiyi ziyaret edip parti yöneticileriyle bayramlaşacak.
MHP: MHP'deki bayramlaşma töreni, Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımı saat 14.00'te Genel Merkez Tören Salonu'nda yapılacak.
BDP: Bayramın ikinci günü ilk ziyaretini SP'ye gerçekleştirecek. BDP'nin bu bayramdaki sürpriz görüşmesi CHP ile olacak.

Dilek GEDİK / ANKARA