yunus-yapucu-001.jpgTürk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi Öğretmenler günü’nde öğretmenlerle  ile kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltılı öğretmenler günü kutlamasına Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi Başkanı E. Nadide Çakılcı, CHP Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. 

Öğretmenler günün anlam ve önemini belirten konuşmasın'da  Çakılcı,''Bu güne bakıldığında, öğretmenlerimize gösterilen saygının, aslında topluma verilen değerin göstergesidir.Bir milletin, milli ahlaki ve kültürel yönden güçlü  ve medeniyet bakımından kalkınmış olması, öğretmenlerimizin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerimizdir.Bu özel günün anlam ve önemini daha iyi kavrayarak öğretmenlerimizi yaşamlarının her anında yalnız bırakmamalı, arayıp sormamız gerekiyor'' dedi.

Başkan Çakılcı'nın konuşmasının ardından, öğretmenler için Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi’nce hazırlanan pasta birlikte kesilirken, öğretmen katılımcılar  Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi yönetimine kendilerini hatırladıkları için teşekkür ettiler. 

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınpost etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

appstoreee.jpg     googleplay.jpgimg_2325.jpgimg_2334.jpgimg_2339.jpgimg_2340.jpgimg_2346.jpgimg_2352.jpgimg_2371.jpgimg_2419.jpgimg_2365.jpgimg_2383.jpgimg_2399.jpg