Hindistan temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Gül, Hindistan'da beklemediği bir sürprizle karşılaştı. 15 yıldır Hindistan'da yaşayan bir Türk işadamı fil kiraladı, üzerine de "Sayın Cumhurbaşkanı Hindistan'a Hoş Geldiniz" yazılı pankart astırdı. Cumhurbaşkanı Gül, karşıladığı bu jest karşısında gülmekten kendini alamadı. Cumhurbaşkanı'nın konvoyunu durdurmayı başaran işadamı, bir süre Gül'le sohbet etti.

Hindistan'daki resmi temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Gül bugün kaldığı otelin girişinde hoş bir sürprizle karşılaştı. Gül, üzerinden "Sayın Cumhurbaşkanı Hindistan'a Hoş Geldiniz" yazılı pankartın sarkıtıldığı fili görünce aracını durdurdu. Camı açan Cumhurbaşkanı Gül sürpriz karşısında oldukça şaşırdı.

Cumhurbaşkanı Gül'ü mutlu eden bu sürpriz, 15 yıldır Hindistan'da yaşayan Türk bir işadamına aitti. Sercan Ünsal adlı Türk işadamı, kiraladığı fili Cumhurbaşkanı Gül'ün kaldığı otelin önüne getirtti. Cumhurbaşkanı Gül'e olan sevgisini farklı bir şekilde dile getirmek istediğini söyleyen Ünsal, Türk işadamlarını Hindistan'a yatırım yapmaya çağırdı. - hürriyet