İtalyan turistlerin Atatürk Havalimanı"ndan bindikleri taksi, sahil yolunda aşırı hız sonucu ağaca çarptı. Kazada iki turist ile şoför öldü, iki turist de yaralandı
Ataköy sahil yolunda, Murat Kuloğlu"nun (45) kullandığı taksi, aşırı sürat yüzünden kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Hurdaya dönen araçta Kuloğlu ile iki turist ölürken, iki turistte yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Kuloğlu dün saat 16.00 sıralarında Atatürk Havalimanı"ndan 4 İtalyan turisti alarak 34 TFM 81 plakalı aracıyla Sultanahmet"e doğru yola çıktı. Kuloğlu, Sahil Kennedy Caddesi"nde Sirkeci istikametine ilerlerken aşırı sürat yapınca bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, orta refujde bulunan ağaca çarptıktan sonra takla atarak yola savruldu.

Camdan fırladı
Kazada camdan yola fırlayan Kuloğlu ile arka koltukta sıkışan Tonino Persiani (60) ve kadın arkadaşı Giovanna Rafaelli (60) hayatını kaybetti.
Ön koltukta oturan İtalyan turist Adriano Gabrielli (48) ve ismi öğrenilemeyen eşi de araçtan dışarıya fırladılar. Hastaneye kaldırılan çiftin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.


MİLLİYET