Gerçekleştirdiği turlar ile Aydın'ın en çok tercih edilen firması olan Tuncallar Turizm, Pamukören Anadolu Lisesi, Aydın’ın çeşitli ilçelerinde oturan vatandaşları ve Kardeşköylü Birgül Baş yönetimindeki kadınları  100. Yıl etkinlikleri dolayısıyla Çanakkale’ye  götürdü.

Pamukören Anadolu Lisesi öğretmeni Eda  Hastorun, Sınıf Öğretmeni Erdem Kılıç, Kardeşköy’den Birgül Baş, Nazilli’den Şerife Özkan,Müdür Yardımcısı Mustafa Bey Tuncallar Tur Operatörü Aydın Avcı yönetiminde güzel bir tur gerçekleştirildi. 

 16-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen gezi sonrası Eda Hastorun ve Erdem Kılıç Tur Operatörü Aydın Avcı’ya teşekkürlerini ilettiler.

 Çanakkale gezisini değerlendiren Eda Hastorun,’’Kuyucak Pamukören Anadolu Lisesi Gezi kulübü olarak Tuncallar Turizm ile Çanakkale iline Çanakkale zaferinin 100. Yılı dolayısıyla bir gezi düzenledik.  Alan kılavuzu Nurdan hanım Gelibolu yarımadası ziyareti sırasında anlattıkları bizi o eski günlere götürdü. Pamukören’den çıkıp tekrar Pamukörene dönünceye kadar bize eşlik eden Aydın AVCI beye, yol boyunca ilgi ve ikramlarımı esirgemeyen kaptanlarımıza, bizi yalnız bırakmayan okulumuz Müdür Yardımcısı Mustafa Can beye, okulumuz Felsefe gurubu öğretmeni Erdal ÇİRPİCİ beye ve bizi Pamukören Anadolu lisesini kendilerine yakıştığı gibi temsil eden katılımcı öğrencilerimize teşekkür ederim dedi.

Sınıf Öğretmeni Erdem Kılıç ise yaptığı değerlendirme de, Eşim ,çocuklarım,birlikteki dostlarımız ile iyi ki böyle bir şeyi en azından bu yıl yapabildik diye seviniyoruz. Gelibolu. Şehitlikleri gezerken zihnim durdu..Arıburnu ve Conk bayırından gözlerim doldu resmen. Teşekkür ediyoruz sana Aydın Avcı. İyi ki böyle bir tura katıldık’’ifadelerini kullandı

FOTOĞRAFLAR - Aydın Avcı-

aydinavci1-002.jpg

aydinavci2-002.jpg

aydinavci5-002.jpg

dsc_0242.jpg

dsc_0319-002.jpg

dsc_0329-003.jpg

aydinavci4.jpgdsc_0369-003.jpg