Açılıştan fotoğraflar için tıklayın...

AYDINPOST HABER SERVİSİ/Hatice Karaarslan-Dünyanın tercih ettiği duvar kâğıdı Papieri ve boya markası Jotun Boya’yı Aydınlılarla tanıştıran Tüm Mimarlık, görkemli bir açılış töreniyle açıldı.

Açılış törenine, Aydın Valisi H. Avni Coş, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.Açılış konuşmasını yapan İnşaat Mühendisi Mahmut Çağlayan; “Değerli kardeşim, Mustafa Tüm ve ekibinin tasarım ofisi için bir araya geldik. Heredot’un dediği gibi dünyanın en güzel yeri Aydında dünyanın en güzel eserlerini yaptığımızı söyleyemem bunun sebebi mimar ve mühendislerinde yeterince faydalanamamasıdır. Aydın çok önemli mimar ve mühendisler yetiştirmiştir. Çok değerli kardeşimizin Aydına önemli katkıları da olmuştur. İnsan hayatını güzelleştiren yapılar tasarlamak üzere böyle mekân açması bizleri mutlu etti. Aslında hepimizin birer mimar olması lazım. Yaşadığımız alanlara tasarımsal katkı sağlamamız lazım. Ben tekrar genç kardeşimizi tebrik ediyor açılışa katıldığınız içinde teşekkür ediyorum”dedi.

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Mustafa benim çok yakın arkadaşımdır. Gerçekten de çok iyi mimardır. Aydına katkılar sağlayacağından hiç şüphem yok kendisine bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Aydın Valisi. H.Avni Coş da  “Güzel bir iş yeri açılışı için bir aradayız. Mimarlık, çok önemli bir kavram. Aydın iklimiyle, doğasıyla, tarihiyle kültürümüze katkılar sağlamaktadır. Bize düşen bunu geliştirmektir. Bunu hep beraber yapacağız. Mustafa kardeşimiz güzel bir yer açmış, bol kazançlı olmasını temenni ediyorum. Aydına da güzel katkılar sağlamasını temenni ediyorum” dedi.

Papieri mağazasıyla şehrin tasarım odağı olmayı hedeflediklerini söyleyen Tüm Mimarlık Genel Müdürü Mustafa Tüm, “Papieri, Belçika, Hollanda, İtalya, Fransa, İngiltere, Amerika'dan en önemli duvar kâğıdı markalarını bir araya getirmiştir” diyerek satışa sunduğu ürünlerden övünerek bahsetti. Genel Müdür Mustafa Tüm, "Duvar kâğıdı, yaşanılan her mekânın havasını kolayca değiştiren büyülü bir malzemedir. Gelişen teknoloji sayesinde kâğıtlarımız, hijyenik özellikli silinebilir. Kolay uygulanabilmektedir. Banyo ve mutfak gibi ıslak hacimlerde uygulanabilmektedir. Yurdumuzda ne yazık ki pahalı ve erişimi zor gibi görünen duvar kâğıtlarının ilham veren desen ve renklerini halkımızın hizmetine sunmak firmamızın ana hedefidir” diye konuştu. Mustafa Tüm, ayrıca, "Binalarda mantoluma adı verilen dış cephe izolasyonu bölgemizde zorunlu hale gelmiştir. Bu anlamda sektörün önce ismi Mardav, Mavikale firması sertifikalı uygulamacı bayi Tüm Mimarlık olarak bir telefon uzağınızdayız. Cephenizi güzelleştirecek dekoratif uygulamaları, cephenizin rengini kısacası yaşamınızın geçtiği tüm mekânları, Tüm Mimarlık'ta birlikte tasarlayalım" dedi.