Ara transfer döneminde savunmasını güçlendirmek için harekete geçen Trabzonspor üç futbolcu ile anlaşma sağladı. Bunlardan biri Arjantin Ligi’nde San Lorenzo’da forma giyen Emmanuel Mas. Bordo-mavililerin 27 yaşındaki sol bekin transferi için 2 milyon Avro bonservis bedeli ödediği belirtiliyor. 

Sporting Lizbon ile sözleşmesi sona eren sağ bek oyuncusu Joao Pereira da transferi kesinleşen bir diğer isim. Trabzonspor’un 32 yaşındaki oyuncu ile bir buçuk yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

4 sezondur Spartak Moskova’da forma giyen Serdar Taşçı da artık Trabzonspor’da. 29 yaşındaki stoperin, Mas ve Pereira ile birlikte Antalya kampına katılacağı bildiriliyor.

Mehmet Ekici ayrılıyor

Öte yandan Trabzonspor’da Mehmet Ekici şoku yaşanıyor. Yıldız futbolcu yönetime başvurarak ikinci yarıda Trabzonspor’da olmayacağını bildirdi.

Mehmet Ekici’nin bordo-mavili yönetime, “Beni şimdi verin ve siz de kazanın. Yoksa sezon sonu bedava gitmek zorunda kalacağım” dediği öğrenildi.

Bunun üzerine harekete geçen Trabzonspor yönetimi Ekici’yi isteyen Galatasaray ve Fenerbahçe ile görüşmelere başladı.

Gönderilecekler listesinde adı geçenler

Bordo-mavili ekipte ayrıca Mustafa Yumlu, Serge Akakpo, Ramil Sheidaev, Luis Ibanez ve Suk ile yolların ayrılması gündemde.

Karadeniz ekibi, forvet bölgesi için de görüşmelerini sürdürüyor.