AYDINPOST ÖZEL-Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın İl Teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi.

Aydın Milletvekilleri Atilla Koç, Mehmet Erdem ve Ahmet Ertürk, İl Başkanı İ. Hakkı Eser, Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, Gençlik Kolları Başkanı Can Yılmaz, belediye başkan aday adayları Şevket Kaya ve Mustafa Ancın ile çok sayıda partili katıldı.

Menderes Park"ta düzenlenen bayramlaşma programında İl Başkanı Eser, 2009 Mart ayında yapılacak yerel seçimleri kazanacaklarını savunarak, partilerinin mart ayında da bayram yaşayacağını söyledi.

Kazanmak için aha fazla çalışmaları gerektiğine vurgu yapan Ahmet Ertürk ise, “22 Temmuz seçimlerinde anlatamadığımız noktalar oldu seçmene. Ama b defa daha dikkatli olmalıyız. Ve maalesef seçimden buruk çıktık. Kanaatimce tek eksiğimiz yaptıklarımızı anlatamıyor oluşumuz. Bakın deniz feneri konusuyla alakamız yok fakat muhalefet işin içine Başbakanı da sokmaya çalışmakta. Üzerimize atılmaya çalışılan iftiralar doğru değil. Başınız dik olsun” diye konuştu.

Belediye başkan yarışında hareketlilik yaşandığını belirten Mehmet Erdem de, “Bazı yorumlar ortaya atılması muhtemeldir. Fkat bunların hiçbiri bizi bağlamaz. Bizden duymadığınıza itibar göstermeyin. İçiniz rahat olsun. Ak Parti Aydın ve ilçelerinde seçimi rahatlıkla kazanacaktır. Ancak iktidarda olmamız kimseye rehavet vermesin. Son günlerde karalama kampanyası başlattılar. Nedeni belli yerel seçimlerde oy oranımızı düşürmek gayesinde olanlar var. Biz Başbakana güveniyoruz ve onun arkasındayız” dedi.

Dünyada yaşanan ekonomik krizden Türkiye"nin az oranda etkileneceğini iddia eden AKP"li vekil Atilla Koç sözlerinde medyayı ve muhalefete çattı. Koç, “Biz milleti aldatmıyoruz. Tedbir olarak da alınması gereken ne önlem varsa alıyoruz. Gördünüz mü deniz feneri sönmeden Çankaya feneri yanmaya başladı bile. Biz suç işleyenlerin cezasız kalmayacağı bir sistem kurmaya çalışıyoruz. Kimseye iftira da atmayacağız ama iftirada bulunanlara karşı da boynunuz bükük kalmamalı” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Partili yöneticiler ve çok sayıdaki partili parti binası önüne kadar yürüyerek bulvar üzerindeki vatandaşların bayramını kutladı.