1997 yılında, henüz 3 boyutlu filmlerin hayal olarak görüldüğü bir zamanda çekilen Titanik görünüşe göre 3 boyutlu olarak geri döndü... Efsane filmi aramızda izlemeyen yoktur diyebiliriz, daha doğrusu izlemeyen olmasa bile muhakkak adını duymuşuzdur. 100. yılının yaklaştığı şu dönemlerde film tekrardan 3D olarak vizyona girdi!

James Cameron, Titanik'in 3 boyuta dönüştürüleceğini ve 2012'de tekrar vizyona gireceğini söylemişti. FOX'tan önceki haftalarda gelen bilgiye göre, Titanik'in ilk seferinin 100. yılı Nisan 2012'de Titanik'i bu kez de 3 boyutlu olarak izleyeceğiz, açıklaması yer alıyordu.

"Titanic, 1912'de yapımı tamamlandığında dünyadaki en büyük buharlı yolcu gemisiydi. 14 Nisan 1912 gecesi, daha ilk seferinde bir buz dağına çarpmış ve yaklaşık iki saat kırk dakika içinde Kuzey Atlantik'in buzlu sularına gömülmüştü."

Bu haberden sonra yaklaşık 10 gün önce gösterime giren Titanic 3D filmine giden film severlerin yorumları "hala ilk izlediğimiz duyguyu veriyor ve 3D olarak izlemek gerçekten müthiş bir duyguydu" tarzında oldu. Milyonlarca kişi tarafından izlenen filmin 3D versiyonu daha vizyona gireli 2 hafta tam olmadan yine hasılat rekorlarını kırmaya geliyor!