Küresel krize rağmen Avrupa'nın dördüncü büyük havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları ve dünya futbol devlerinden İngiliz futbol kulübü Manchester United arasındaki sponsorluk anlaşmasının resmi töreni önümüzdeki günlerde Old Trafford Stadı'nda gerçekleştirilecek.

REKLAM KULLANILACAK

3,5 Yıllık sponsorluk anlaşması çerçevesinde, Türk Hava Yolları İngiltere'nin dünyaca ünlü takımı Manchester United'ın “resmi sponsoru” ünvanı ile kulübün kendi sahası Old Trafford Stadı'ndaki reklam panoları başta olmak üzere tüm internet dahil mecralarında reklam ve logoları ile yer alacak.

BİZİM İÇİN BÜYÜK GURUR

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu sponsorluk anlaşmasını son derece önemsediklerini ve bu işbirliğinin global marka olma yolunda emin adımlarla giden Türk Hava Yolları'na önemli katkılarda bulunacağını ifade etti. İngiltere'nin en büyük futbol klüplerinden birinin resmi taşıyıcısı olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Topçu, anlaşmanın her iki kurum için de çok önemli getirileri olacağını söyledi./yeni şafak