Her yıl olduğu gibi Söke"nin 8 mahallesinde toplanacak fitre ve zekat yardımları için görevlendirmeler yapıldı. Belirlenen görevliler THK tarafından verilen görevli kartları ve THK ile mahalle muhtarlıkları tarafından onaylanan görev yazısı ile yardım toplayacak. Söke dışında, Didim ilçesinde de Ramazan ayı içinde fitre ve zekat yardımları THK Söke Şubesi tarafından toplanacak.
THK Söke Şube Başkanı İdris Balcı, vatandaşları yardım toplamak için gelenlerin görevli kartları ve resmi yazılarına bakmaları konusunda uyardı. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda 7 bin adet yardım zarfı dağıtacaklarını belirten Balcı; “Vatandaşlarımızın THK tarafından yapılan organizasyonlara ilgisi her geeçn yıl artıyor. Geçen yıl ramazan ayında fitre ve zekat yardımı olarak toplanan 25 bin TL"nin bu yıl 30 bin TL"ye çıkacağına inanıyoruz. Söke ve Didim ilçelerinde görev yapacak kişilerin belirlenmesi tamamlandı. Söke THK olarak ramazan ayına hazırız"" dedi.
İdris Balcı, tüm vatandaşları fitre ve zakat yardımlarının yerine ulaşması için THK"ya davet etti.
Söke THK tarafından fitre ve zekat yardımlarını toplamak üzere görevlendirilen isimler şöyle; Fevzipaşa Mahallesi Ahmet Yöntem, Çeltikçi mahallesi İmla ve Sevgi Deniz, Atatürk Mahallesi Ali Demir, Konak Mahallesi Orhan Samaz, Cumhuriyet ve Yenikent Mahallelerinde Mustafa Bayrakçı, Kemalpaşa ve Yenicami Mahalleleri Hasan Diken.