Aydınlı sanayiciler, TEMAD Aydın Şube Başkanı Bayram Erdoğdu ve yönetim kurulu üyeleri ile misafir olarak ziyarete katılan Aydın Sivaslılar Derneği Başkanı Mukadder Özer ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı. 

Karşılıklı fikir alış verişi yapılan ziyarette AYSİAD ile TEMAD Aydın İl Başkanlığı ortak projeler hakkında bazı konuları masaya yatırdı. Sivil toplum kuruluşları olarak güç birliği yaparak şehrin dinamiklerine yön verilmesi yönünde önemli konuların konuşulduğu ziyarette, derneklerin faaliyet ve işleyişleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

Derneklerin kamu yararına hizmet vermesi gerektiğini öne süren her iki dernek başkanı, Aydın’daki derneklerin daha aktif olmaları yönünde birtakım projeleri de ele aldı. AYSİAD Başkanı Özen Gündüz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TEMAD Aydın İl Başkanı Bayram Erdoğdu ile beraberindeki heyete teşekkür etti.

AYSİAD Başkanı Gündüz’e derneklerine özgü bir plaket takdiminde de bulunan TEMAD Aydın İl Başkanı Bayram Erdoğdu, AYSİAD yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.