3 Şubat"ta Antalyaspor"la deplasmanda oynanan Türkiye Kupası maçında Jo, ayak bileğine aldığı darbeyle sakatlanmış ve 36. dakikada oyundan çıkmıştı. Aslan mücadeleyi 2-1"lik skorla kaybederken, Yalçın Ayhan"ın Galatasaraylı Caner"e, “Sus yoksa seni de sakatlarım” dediği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hemen ardından Başkan Polat da isim vermeden, “Türk futbolunda kasaplar var, bunların durdurulması lazım” ifadesini kullandı.

"Fitili Adnan Başkan yaktı"
Bir dönem Sarı-Kırmızılı formayı giyen Yalçın"a en büyük suçlama ise Frank Rijkaard"dan geldi. Hollandalı hoca, Kayserispor deplasmanında kaybedilen 2 puan sonrası, “Galatasaray"ın eski futbolcusu Yalçın rakibine sert giriyor ve bundan gurur duyuyor. Utanç verici bir durum. Tamamen bu yaptığından dolayı bu durumdayız” diye konuştu. Rijkaard"ın bu sözleri, Yalçın Ayhan"ı bir hayli şaşırtmış durumda. FANATİK"e konuşan tecrübeli stoper, “Galatasaray"da 1 yıldıza ödenen para, bizim tüm takıma bedel. Ama koskoca Rijkaard, kötü futbolun faturasını bana çıkartıyor. İnanılır gibi değil. Bence kötü futbola bahane arıyorlar. Aslında Rijkaard kullanılıyor; fitili Adnan Başkan (Polat) yaktı, beni ateşe attılar” dedi.

"Pozisyonla alakam bile yok"
Yalçın, Jo"nun sakatlandığı pozisyonla uzaktan yakından ilgisi olmadığını da belirterek, “Sanki bir cinayet işlenmiş de, suç benim üzerime atılmış gibi hissediyorum. Beni yem etmeye kimsenin hakkı yok. Suçsuz birini kamuoyuna hedef göstermek hiç hoş değil. 10 yıldır profesyonel futbolcuyum, bu yaşananları aklım almıyor. Antalyaspor olarak Fair-Play çerçevesinde mütevazı bir şekilde mücadele ediyoruz. Lütfen bizi hedef göstermesinler” açıklamasını yaptı.- fanatik