Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye’deki ilk ve tek projesi olan 182 Merkezi Hastane Randevu Sistemi, AssisTT Çağrı Merkezi iş birliğiyle hayata geçiyor. Artık dilediğiniz devlet hastanesinden ve doktordan randevu almak çok kolay olacak.

Telefonunuzdan 182’yi tuşlayarak, nitelikli operatörlerden danışmanlık hizmeti alabiliyor, doğru hastaneye ve bölüme yönlendirilebiliyorsunuz.

182’nin etkin destek servisiyle Türkiye genelinde 80 ildeki 1400 devlet hastanesine ulaşabiliyor ve istediğiniz doktordan 7/24 randevu alabiliyorsunuz. 182’yle devlet hastaneleri tek numara altında toplanmış oluyor.

182’den danışmanlık hizmetleri, yasal süreci kolaylaştırma, hastane ve doktor tercihi sağlayabilme, müşteri hizmetleri, randevu alma gibi konularda destek alabileceğiniz gibi şikayetlerinizi de bu numarayla paylaşabiliyorsunuz.

182 MHRS Çağrı Merkezi ile 21 milyon vatandaşa hizmet veriyor…

AssisTT Genel Müdürü Adil Zembat, ‘AssisTT’in , “En İyi İş Ortaklığı” kategorisindeki ikincilik ödülünü Sağlık Bakanlığı Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) Projesi ile kazandığını belirterek, 182 MHRS Çağrı Merkezi’nin, hastanelerdeki hizmete ulaşımın önündeki engelleri kaldıran, hizmete erişimi kolaylaştıran, hizmet kalitesinin artmasına doğrudan etkisi olan sağlık hizmetleri ve hasta memnuniyetini hedefleyen bir sistem olduğunu’ belirtti.

182 Merkezi Hastane Randevu Hattı’yla, artık dakikalarca telefonun başında kalma derdiniz son buluyor.