AYDINPOST HABER SERVİSİ-Çine’den Tek Lider İngilizce-Bilgisayar Şubesi’ni ziyarete gelen Akmaden Madencilik Genel Müdürü Ayhan Arıcan, yöneticiler ve eğitim alacak personel, Müdire Ayşe Arslan Bacak ile birlikte kurumu gezerek kurslar hakkında bilgi aldı.

Yapılan görüşmelerin ardından İngilizce eğitimi alacak olan kursiyerler belirlenerek, kişiye özel program ve grup düzenlemeleri yapıldı ve eğitime katılacak kursiyerlerin seviyelerine göre eğitim programları düzenlenip kendilerine sunuldu. En kısa zamanda eğitimlerine başlama kararı alan kursiyerler, düzeylerine göre hafta içi yada hafta sonu günlerde kendilerine uygun zaman dilimindeki grupları seçerek en temel düzeyden ileri düzeye kadar İngilizce eğitimi alacak olup, kurs dönemlerinin sonunda da Konuşma İngilizcesi eğitimini yaşayarak öğrenecekleri belirtildi.

Anlaşma sonrasında kursiyerlerini kendi kurumlarında bizzat ziyaret eden Lider İngilizce Müdiresi Ayşe Arslan Bacak ve İngilizce öğretmenleri, kursiyerlerine hediyelerini takdim ettiler.

Aynı zamanda eğitim alacak olan kursiyerlerin eğitimlerinin sonunda Uluslararası geçerliliğe sahip olan Dil Sertifikası alma imkânlarının da bulunduğunu belirten İngilizce Öğretmeni Ziya Demiryapar, kurulduğu günden beri hep ilklere ve büyük başarılara imza atan Lider İngilizce kursunun yeni büyük bir girişim içerisinde olduğunun da sinyalini vermiş oldu.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

dsc05674.jpg

dsc05678.jpg

dsc05682.jpg

dsc05691.jpg