Boşanmak istediği kocası tarafından sokak ortasında öldürülen 23 yaşındaki Ebru Şahin'in dramı 4 yıl önce,üniversite sınavına hazırlanırken, dershane çıkışında tecavüze uğradığı ve tecavüzcüsüyle evlendirildiği ortaya çıktı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Turgut Özal Bulvarı Kurttepe Kavşağı"nda meydana geldi. Eşinden dayak yediğini öne süren 2 çocuk annesi Ebru Şahin, bir süre önce çocuklarını da alarak eve terk etti. Babasının evine yerleşen Ebru Şahin boşanma davası açtı.

Bir dershanede çaycı olarak çalışan Ebru Şahin"i iş çıkışı babası astsubay emeklisi 58 yaşındaki Muzaffer Güngör otomobiliyle alarak Belediye Evleri"ndeki evlerine gitmek üzere yola çıktı.

Baba kızın bulunduğu otomobil, saat 22.00 sıralarında Kurttepe Kavşağı"nda trafik ışıklarında beklerken, karşılarına çıkan Medeni Şahin tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Ebru Şahin kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken babası ise yaralı olarak kurtuldu.

MOBESE'DE GÖRÜLDÜ

Eşi ve kayınpederini kurşun yağmuruna tutan Medeni Şahin olay yerinden yaya olarak kaçtı. Polis ekipleri yaralı Muzaffer Güngör"den aldığı bilgi doğrultusunda olayı gerçekleştirenin Medeni Şahin olduğunu belirleyerek, çevrede geniş çaplı arama çalışması başlattı. MOBESE kamerası önünden eşkale uyan bir kişinin koşarak geçtiği bilgisini alan polis ekipleri Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde Şahin"i görerek dur ihtarında bulundu. Polisleri karşısında gören Şahin, tabancayı başına dayayıp tetiği çekti. Medeni Şahin'de kaldırıldığı hastahane de öldü.