Ereğli'de önceki gün meydana gelen olayda, E.D. ile lise öğrencisi A.K. ilçe merkezinde buluştu. E.D., otomobiliyle Kocaali Köyü yakınındaki ormanlık alana götürdüğü A.K."ye aracın içinde tecavüz etti. E.D., daha sonra arkadaşı R.G."yi arayarak bulundukları yere gelmesini istedi. R.G. de otomobilin arka koltuğunda A.K."ye cinsel tacizde bulundu. E.D. ve R.G., daha sonra A.K."yi ilçe merkezine bıraktı. A.K."nin durumu anlattığı ailesi jandarmaya ihbarda bulunması üzerine E.D. ve R.G. gözaltına alındı. E.D., jandarmaya verdiği ifadesinde A.K. ile isteği doğrultusunda ilişkiye girdiğini, zorlamanın olmadığını öne sürdü. R.G. de cinsel taciz suçlamasını kabul etmedi.

Şüpheliler, jandarmadaki ifadelerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. A.K."nin adliye önünde toplanan yakınları, jandarmaların arasında adliyeye götürülen şüphelilere saldırdı. E.D."ye tekme atan A.K."nin yakınları jandarma tarafından uzaklaştırıldı.

TUTUKLANDILAR

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi"nde 15 yaşındaki A.K."ye tecavüz ettiği iddia edilen E.D. ile aynı kıza cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen R.G., sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı. E.D. ve R.G., jandarmalar arasında adliyeden çıkarılırken, dışarda bekleyen A.K."nin yakınlarının saldırısına uğradı. Öfkeli grubun arasından güçlükle araca bindirilen şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine götürüldü.
Milliyet