Ağzını bantladıkları kadına şişeyle cinsel şiddet uygulandı

Ankara"da üç kişi evlerine çağırdıkları kadına tecavüz dahil, birçok cinsel şiddet uyguladı. Bayılan kadın, öldüğü düşüncesiyle sokak ortasına bırakıldı. Polis iki saat içerisinde zanlıları yakaladı.

VAHŞİ tecavüz olayı Dikmen"de 21 Mayıs gecesi gerçekleşti. Hürriyet Gazetesi'nde Arda Akın imzası ile yayınlanan habere göre, A.P. (30) iki arkadaşıyla birlikte yalnız yaşadığı evinde alkol aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde bir gazinoda konsomatris olarak çalışan Ö.Ç."yi (25) arayan A.P., para karşılığı birlikte olmayı teklif etti. Ö.Ç., teklifi kabul edip eve gitti.

Ölümle tehdit ettiler

Milliyet'in haberine göre Genç kadın ve A.P. yatak odasında cinsel ilişkiye girdiler. Bu sırada A.P."nin iki arkadaşı, K.P. ile Y.S. birden kapıyı açarak içeri girdi. Ö.Ç."nin ağzını bantlayan üç kişi kadını ölümle tehdit edip sabaha kadar defalarca tecavüz etti. A.P., K.P. ve Y.S., kadına şişeyle cinsel şiddet de uyguladı. Bir süre sonra bayılan Ö.Ç."nin öldüğünü düşünen üç arkadaş, kadını evden çıkarıp sokak ortasında bırakarak kaçtı. Sabah saat 07.00 sıralarında vatandaşların yerde hareketsiz yatar halde bulduğu Ö.Ç., olay yerine çağırılan ambulansla Ankara Numune Hastanesi"ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İki saatte yakalandılar

Yaşanan dehşetin ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Bürosu dedektifleri, yaklaşık iki saat içinde Ö.Ç."ye tecavüz edenlerin kimliklerini tespit etti. A.P."nin evine operasyon düzenleyen polisler, üç kişiyi gözaltına aldı. A.P., K.P. ve Y.S. emniyetteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmedi.

"Barda" filmi gibi

Serdar Akar"ın yönettiği 2007 tarihli "Barda" filminde de Ankara"da yaşananlara benzer şiddet sahneleri vardı.