Aydın Sanayi Odası Toplantı Salonu"nda gerçekleşen toplantıya İl Yönetim Kurulu üyeleri Meltem Vardar Çetin, Nesrin Uslu, Nehir Balkım, Figen Yıldırım, Melahat Erkırlı Topçu, TDH Adın Kadın Kolları İlçe Başkanları ve yöneticileri katıldı.
Kadınların kendilerini en iyi ifade edebilecekleri yerin TDH olduğunu iddia eden TDH İl Kadın Kolları Başkanı Belgin İlker, “Kadınların olmadığı hiçbir sosyal ve siyasal hareket başarıya ulaşamaz diyen, Genel Başkanımız Sayın Mustafa SARIGÜL kadınlara verdiği önemi çok net ifade etmiştir. Eğer biz birbirimizin başarılı olmasını istemiyorsak çalışmalarımızın hiçbir anlamı yok. Buradaki herkesin partinin her kademesinde görev almaya hakkı vardır. Herkesin özgür iradesi ve elbette ki seçme ve seçilme hakkı vardır. Önemli olan inandığımız güvendiğimiz bu yolda önümüze çıkan engelleri birlikte yenmeyi bilmemizdir” dedi.
İlker, “Unutulmamalıdır ki kadın; ayağında çocuk sallayıp, elinde örgü örüp, bir taraftan da televizyon izleyebilen bunu günümüze uyarladığımızda; Telefonla konuşup, internette iş yaparken bir taraftan da bir işle ilgili sözleşmeleri imzalayabilen tek varlıktır” diye konuştu.
Daha sonra Türkiye Değişim Hareketi İlçe Başkanları söz alarak yaşadıkları sorunları ve güzel tecrübelerini paylaşarak çözüm konusunda birbirlerine destek oldular. -iha