Met Global Group tarafından 1998 yılında hayata geçirilen Tatil.com, kadrosunu konusunda uzman kişilerle güçlendiriyor. Tatil.com’da son olarak Genel Müdürlük görevine sektörün deneyimli ismi Okan Barlas getirildi. 
 
Kariyerine özel bir yazılım şirketinin İnternet Teknolojileri ve Yazılım Departmanı’nda Proje Yöneticisi olarak başlayan Barlas, sırasıyla Netron ve Bilge Adam IT Academy gibi firmalarda yönetici pozisyonunda görev yaptı. Okan Barlas iş hayatını daha sonra Aktif İleti ve grup şirketlerinin E-Business Müdürü olarak devam ettirirken, 2008 yılının sonlarında Türkiye’nin ilk çok uluslu projesi olan Pronected Business Networking’e yatırım yapılmasını sağladı. Ardından Piriveta’da Genel Müdür ve Merkez Şirketler Grubu bünyesinde CIO olarak çalıştı. Birçok internet projesinde yer alan ve yatırım danışmanlığı yapan Barlas, Türkiye’nin ilk online tur operatörü Tatil.com bünyesinde Genel Müdür olarak çalışma hayatına devam ediyor.
 
Sosyal sorumluluk projesi Bilişim Kütüphanesi’ni de (www.bilisimkitapligi.com) geliştiren Okan Barlas, Türkiye Bilişim Derneği bünyesinde bulunan TBD-Genç oluşumunda Teknik Danışman olarak görev aldı. Okan Barlas, aynı zamanda YESAM ve Microsoft INETA MEA derneklerinin de kurucu üyesi.
 
 
Tatil.com hakkında:
Tatil.com, 1998 yılından bu yana faaliyet gösteren Met Global Group tarafından hayata geçirilen, 190 ülkede ve 250.000 otelde Tatil.com’a özel ödeme seçenekleriyle online rezervasyon imkanı sağlayan Türkiye’nin ilk online tur operatörüdür. Tatil.com üyeleri, yurt içi otel, yurt dışı otel, Kıbrıs turları, yurt dışı turları, kişiye özel turlar, grup turları, uçak bileti, vize ve her türlü seyahat hizmetini uygun fiyat, anında konfirmasyon farkıyla satın alabiliyor. Websitesi üzerinden online rezervasyon yaparak, 444 6835 numaralı çağrı merkezini arayarak, ofisleri ziyaret ederek veya e-mail yoluyla rezervasyonlarını gerçekleştirebiliyor. Tatil.com; rekabetçi, yaratıcı, kaliteli, güvenilir hizmet ve ürün anlayışıyla tam bir müşteri memnuniyeti için çalışıyor. Teknolojik altyapısıyla ise yeni trendleri takip ederek sektöre yön veriyor.