Beşiktaş'tan gönderilmesi planlanan Ferrari tartışma yaratacak bir çıkış yaptı:

“Beşiktaş"ı bedenim ve ruhumda hissediyorum. Sakatken de takımı yalnız bırakmadım. Başka oyuncular gibi tedavi olmak için ülkeme gidebilirdim” diyen İtalyan stoper; Guti, Q7, Bobo ve Sivok"u eleştirdi.

Sakatlığı nedeniyle 2 aydır forma giyemeyen Beşiktaş"ın İtalyan stoperi Matteo Ferrari, ilginç bir çıkış yaptı. Yönetimin ocakta göndermeyi planladığı Ferrari, Kartalbakışı.com"a konuşurken takımın önemli futbolcularından biri olduğunu düşündüğünü belirtti. 31 yaşındaki oyuncunun açıklamalarında en dikkat çeken bölüm ise isim vermeden de olsa tedavi için ülkelerine giden Quaresma, Bobo, Guti ve Sivok"u eleştirmesi.

Geçen yıl göz çukurunun kırılmasının ardından olduğu gibi bu sezon da tedavisini İstanbul"da yaptıran Ferrari “Beşiktaş"a önem verdiğim çok kolayca görülebilir.

Sakatken dahi takımımı bırakmadım. Bütün zamanımı Ümraniye"de fizik tedavi görerek geçirdim. İstesem başka futbolcuların yaptığı gibi tedavime ülkemde devam edebilirdim. Bu yüzden çıkan iddialara şaşırıyorum. Gerçeklik payı yoktur. Beni çekemeyenler var belki. Türkiye"de olmam birilerini rahatsız ediyor olabilir” dedi.

"MEDYATİK BULUYORLAR"

Başkan Demirören"in “Ferrari"yi devre arasında satmak istiyoruz” açıklamasını bildiğini söyleyen Ferrari, buna karşın Beşiktaş"ı çok sevdiğini ifade ederek, “Beşiktaş"ı bedenimde ve ruhumda hissediyorum. 2 yıl daha burdayım. Hatta kariyerimi Beşiktaş"ta noktalamak istiyorum” şeklinde konuştu.

Sezon başındaki tembellik testinde takımın en kötüsü çıkan ancak yöneticilere söylediği gibi 3 haftada form tutup formayı alan Ferrari “Schuster defansın lideri olduğumu söyledi. Aramız çok iyi” derken, gece hayatıyla ilgili olarak da “Benim gibi hareketli sosyal hayatı olan, restoran ve benzeri yerlere giden futbolcu çok. Ama onları gazetelerde görmüyorum. Medya beni medyatik buluyorsa, bu benim suçum değil” yorumunu yaptı.

SCHALKE VE JUVE"Yİ İTİRAF ETTİ!

Ferrari, kendisini Schalke ve Juventus"un istediğini de söyledi.

Nobre ve Ersan TAKIMA döndü

Beşiktaş, çarşamba günü Rapid Wien ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Sivok, Ferrari ve Quaresma"nın yanı sıra iyileşen Nobre ile Ersan da dün takımla çalıştı.