1991 yılında kurulan ve Nazilli Belediyespor"un en eski taraftar gurubu olan Alem Gençlik, 2010-2011 futbol sezonunda büyük umut bekledikleri ve ligin favori takımları arasında yerini alan Nazilli Belediyespor"un Ligde geçen 4 haftada aldıkları 2 galibiyet ve 2 mağlubiyete üzüldüklerini dile getirerek futbolculara uyarı niteliğinde Kırşehirspor maçı öncesi “Açık Mektup” yazdı.
Nazilli Sevdalıları olarak yazdıkları mektupta; “Armamızı ve formamızı emanet ettiğimiz, armayı göğsünde formayı sırtında görmekten gurur duyduğumuz futbolcularımıza sesleniyoruz. Nazillispor taraftarları olarak bu takımı her zaman her yerde koşulsuz desteklemeye hazırız. Sizlere ve teknik heyetimize olan inancımızı sezon başından bu yana dile getirdik. Ligin daha dördüncü haftasında olmamıza rağmen takımımızın dört maçta iki mağlubiyet alması camiamızı üzmüştür. Özellikle bu hafta Tekirovaspor deplasmanından eli boş dönülmesi kafamızda soru işaretleri bırakmıştır. Önümüzde daha birçok maç var ve içeride dışarıda zorlu maçlar oynayacağız. Bu maçlar öncesinde sizlerin dikkatini çekmek istiyoruz. Takımımızdan daha iyi bir performans bekliyoruz. Özellikle sorumluluk alması gereken futbolcularımıza sesleniyoruz, göstermiş olduğunuz performans sizden beklediğimizin çok altında. Kendinize, kariyerinize ve Nazillisporumuza yakışan futbolu sahaya ve sonuca yansıtmanın vakti gelmiştir. Kırşehir maçıyla birlikte iyi bir çıkış yaşayıp ve seri galibiyetler alabiliriz, özellikle İstanbul ve Bursa deplasmanlarında eğer yenemeyeceksek, yenilmeyeceğiz mantığıyla hareket etmenizi istiyoruz. Sizi destekleyen insanları üzmeyin, böyle bir Başkanı, Yönetim Kurulunu ve sizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanını bir daha çok zor bulursunuz. Bir Belediye Başkanı düşünün ki Tekirovaspor karşılaşmasının sonucunu öğrendikten sonra sanki üzerine bina çökmüş, bu insan Nazillispor yenildiği zaman bir hafta yüzümüz gülmüyor diyor. Taraftarlarımızın üzüntüsünü anlatmaya pek gerek yok çünkü kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Pazar günü soru işaretlerini kaldırma günüdür. Kırşehir maçı gerçek Nazlllispor"u gösterme günüdür. Bu fırsatı çok iyi kullanın arkadaşlar. Nazilli halkı farkla galibiyetler görmek istiyor sizi sevenleri sizden desteğini esirgemeyenleri mahcup etmeyin. Haydi Şanlı Nazilli Belediyespor sana şampiyonluk yakışıyor” şeklinde ifadeler yer aldı.
Futbolcuları da tek tek uyaran taraftarlar; “Hakan: Oruç Başlasın, Kalemizi gole kapat, Lider: Beklentimizin çok altındasın, şansını iyi kullanmalısın, Erhan: Daha istekli Erhan daha gayretli, Çetin Polat: Oynayabileceğin en iyi takımda oynayabileceğin en iyi adamla oynuyorsun. Hata istemiyoruz, Büyük Kaptan: Direksiyon sende, sen nereye çekersen bu takım oraya gider. Şampiyonluk, Oğuz: Daha hırslı oynamanı istiyoruz, Fatih Özer: Top ayağına yakışıyor, o zaman gollerde sana yakışır, bekliyoruz. Kenan: İlk on birin vazgeçilmez ismi olmanı istiyoruz, Melih: Tribünler neler yapabileceğini biliyor, görmek istiyor, Muzaffer: Artık vakit geldi. Muzo 10 Numaralı oyuncumuzsun, formanın hakkını ver, Kafadar: Kral her yerde Kraldır. Bandırmada ve Nazilli, fark yok. Farkını göster artık, Serhat: Kendine çok iyi bakıp kuvvetli ol Serhat, sana ihtiyacımız var, Karagülle: Taraftarın bir fikri yok, göster kendini, Ali Erdem: Hazırlık maçlarında gördüğümüz kadarıyla başarılıydın, o zaman formayı kap artık, Kıvanç: Hedefimiz ligde kalmak değil, şampiyon olmak, göremiyoruz seni, Umut: Salgınoğlu senden umudumuz var, Ona göre, Erdinç: Formayı giyenden bir eksiğin yok, gençlik bitiyor, tecrübeli ol artık, Ersavaş: Sen oyuna girince hareket geliyor, o zaman ilk on birde görmek isteriz” şeklinde futbolculara tek tek öğütlerde bulundular” ifadeleriyle futbolculara uyardılar.