Aydın Valiliği önünde Atatürk Anıtı’na çelenk konulması Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikler çerçevesinde Tapu ve Kadastro İl Müdürü Ahmet Şahan, Tapu İl Müdürü Hıdır Satıcı ve çalışanlardan Dilek Yalçın, Adnan Sunca’dan oluşan ekip Vali Kerem Al’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Ahmet Şahan ve Hıdır Satıcı, Türkiye’de bir asırdan fazladır halkın mutluluğu için çalışan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün, merkez ve taşrada 17 bini aşkın personelle, 22 Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü ve 81 Kadastro Müdürlüğü ile Ülkenin tüm il ve ilçelerinde birimi olan, yılda ortalama 7 milyon civarında işlem yapan, 20 milyonun üzerinde vatandaşa hizmet veren yaygın ve köklü bir kurum olduğunu belirttiler.
Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüklerinde faaliyete geçen online başvuru ve numaratörlü randevu sistemi yöntemiyle vatandaşların işlemlerinin daha kolay ve hızlı bir şekilde sonuçlandırıldığını vurgulayan Şahan ve Satıcı, “Online randevu sistemi http://onlinerandevu.tkgm.gov.tr. adresinden hizmet vermekte olup, ayrıca vatandaşlarımız, TAKBİS sistemiyle www.turkiye.gov.tr. adresinden kendilerine ait taşınmaz bilgilerine ulaşabilmekte, 444 TAPU (444 82 78) hizmet hattıyla da şikayetlerini kurumumuza iletebilmektedirler” şeklinde konuştular.
Vali Sayın Kerem Al, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, tüm Tapu ve Kadastro çalışanlarının günlerini kutladı ve başarılar diledi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg