Fatih Terim"in, Uruguay maçında ciddi hatalar yapan Gökhan Zan ile Emre Aşık"a bir hayli kızdığı öğrenildi. Bu iki oyuncu ile Emre Güngör"den birinin kadrodan çıkarılacağı öğrenildi

Avrupa Şampiyonası finallerine gidecek 20+3 kişilik oyuncu kadrosunu, yarın akşam saatlerine kadar UEFA"ya bildirmek zorunda olan milli takımımızda, Uruguay maçında üst üste hatalar yapan savunma oyuncuları topun ağzına geldi.
Teknik Direktör Fatih Terim"in, yaptıkları iki büyük hatayla dikkat çeken stoperlerinden Gökhan Zan"ı, golden sonra hemen oyundan alarak cezalandırırken, penaltıya sebep olan Emre Aşık"a da çok kızdığı öğrenildi.
Her iki futbolcuyu da kadro dışı kalma endişesi kaplarken, Servet"in sakatlanmasıyla son anda kadroya çağrılan ve Slovakya maçında başarılı bir performans sergileyen genç stoper Emre Güngör"ün ise Terim"in gözüne girmeyi başardığı bildirildi.

Servet"in oynayabilecek duruma gelmesiyle, bu üç oyuncudan birini gönderecek olan teknik adamın, kararını yarın önce oyuncularına sonra da basına açıklaması bekleniyor.

Öte yandan diğer iki oyuncuyu da belirleyen ancak henüz açıklamayan Terim"in, orta sahadan Ayhan, forvetten ise Mevlüt ya da Halil ikilisinden birini kadro dışı bırakabileceği vurgulandı.
Milliyet