O Ses Türkiye yarışmasında kendi yarışmacılarından Oğuz Berkay Fidan’ın birinci olmasından dolayı duyduğu mutluluğu bir kez daha dile getiren Murat Boz, O Ses Türkiye yarışmasının önümüzdeki sezon ikincisinin düzenleneceğini ve bir aksilik olmazsa kendisinin yine jüri koltuğunda olacağını açıkladı.

“KIVANÇ İLE YARIŞAMAM”

Genç kızlar tarafından çok beğenilen ve yakışıklılıkta Kıvanç Tatlıtuğ ile kıyaslanan Murat Boz, kendisine “Yakışıklılıkta Kıvanç Tatlıtuğ ile kıyaslanıyorsunuz, siz de kendinizi yakışıklı buluyor musunuz?” sorusu sorulduğunda Boz, “Kıvanç ile yarışamam” diyerek mütevazı tavrını bir kez daha gözler önüne serdi.

SURVIVOR’IN İLK SÜRPRİZİ MURAT BOZ OLACAK!

Geçtiğimiz hafta sonu yayına başlayan ikinci Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında yarışması için Acun Ilıcalı’dan teklif alıp almadığı sorulunca Murat Boz, büyük bir sürprizi de ağzından kaçırdı. Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının yapıldığı Dominik Cumhuriyeti’ne bağlı adaya ziyaret amaçlı gideceğini açıklayan Murat Boz, ilerleyen günlerde Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında boy gösterecek ancak yarışmacı olarak değil, yarışmacılara sürpriz olarak…

“SURVIVOR BENİ AŞAR”

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yarışması için teklif alsa da gitmeyeceğini söyleyen yakışıklı popçu Murat Boz, “ben mideme düşkünüm, Survivor beni aşar. Sadece yemek problemi olduğu için Survivor’da yarışmam” dedi ve ekledi, yarışmayı izledim, Acun Ilıcalı çok iyi işlere imza atıyor. Henüz bir favorim yok ancak ilerleyen zamanlarda Mustafa Topaloğlu favorim olabilir.”