Aydın Süper Amatör Futbol Ligi 2008-2009 sezonu yarın oynanacak maçlarla start alıyor. Sezon sonunda ilk 3 sırayı paylaşan takımlar 3.lige terfi maçlarına katılmaya hak kazanırken, son 3 sırada yer alan takımlar ise alt kümeye düşecek.
Yeni başlayacak sezonda Süper Ligde Kuşadası 3 takımla temsil edilecek. Geçtiğimiz yıllarda da Kuşadası"nı temsil eden Kuşadası Gençlikspor ve Davutlar Belediyespor ile birlikte geçen yıl 1.Amatör kümede şampiyon olan Yıldız Fener"de bu yıl Süper Ligde boy gösterecek. Sezon öncesi Aydın Astaşspor"un ligden çekilmesi üzerine Süper Lig 13 takımla oynanacak. Bu nedenle her takım 1 haftayı bay takım olarak geçirecek.
Süper Ligin ilk haftasını Kuşadası Gençlikspor bay takım olarak geçirirken, Yıldız Fener ise 12 Ekim Pazar günü saat 15.00"te Davutlar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Süper ligde Kuşadası Gençlikspor – Yıldız Fener arasındaki Kuşadası derbisi ise 9. haftada gerçekleşecek.
Kuşadası Gençlikspor"un ilk haftayı bay takım olarak geçirdiği Aydın Süper Amatör Futbol Ligi"nde yarın oynanacak ve tümü saat 15.00"de başlayacak olan ilk hafta maçları şöyle: Özel İdare Köy Hizmetleri- İsabeyli Şırlanspor, Aydın Belediyespor-Didim Belediyespor, Davutlar Belediyespor-Kuşadası Yıldız Fenerspor, Çine Madranspor- Köşk Belediyespor, Sağlıkspor-Bozdoğan Belediyespor ve Pamukspor-Sökespor.