Ancak daha sonra yapılan girişimler sonucu süre istenerek kesme işi ertelendi.

Sakaryaspor Kulübü'ne gelen Sedaş yetkilileri, kulübün taksitlendirilmiş olan 21 bin TL elektrik borcu olduğunu belirterek Atatürk Stadı ile Rüstemler Tesisleri'nin elektriklerini kesmek istedi. Ancak Sakaryaspor yöneticileri, hafta sonu Bursaspor ile Sivasspor arasında maç oynanacağını belirterek süre istediler. Sakaryaspor yönetimi, 21 bin TL elektrik borcunu ödemek için harekete geçerken SEDAŞ görevlileri de elektriği kesmekten şimdilik vazgeçti.

Bu arada Sakaryaspor'un 1995 yılından 2005 yılına kadar olan vergi borçlarından dolayı Gümrükönü Vergi Dairesi Müdürlüğü'nce de banka hesaplarına el konuldu.

Bursaspor'a Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 1 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası nedeniyle Cumartesi günü Adapazarı Atatürk Stadı'nda oynanacak olan maç öncesi de Sakarya Emniyet Müdürlüğü bir dizi önlemler aldı. Bursa'dan taraftarların gelerek stat dışında tezahürat yapabileceklerini dikkate alan polis yetkilileri, kente gelecek taraftarları kontrol noktalarından geçirdikten sonra stat yakınına alacak. -DHA