Hande Subaşı: Yüzme ve pilates favorim  
Hande Subaşı, en iyi sporun yüzme ve yürüyüş olduğunu düşünüyor. Birkaç haftadır pilatesle de ilgilenmeye başlayan Subaşı, evinin yakınlarındaki bir spor merkezine gittiğini ve haftanın üç günü pilates yaptığını belirtiyor. Pilatesin omurgayı düzeltip vücudu şekillendirmekte faydalı olduğunu bildiği için bu sporu tercih eden güzel oyuncu, vücut sağlığını korumayı amaçladığını da sözlerine ekliyor.

Ege: Düzenli yaşamı seviyorum       
Kısa bir süre önce yeni albümünü çıkaran Ege, görünümünde de radikal değişiklikler yaptı. Bu süreçte dengeli beslenip spor yaparak yaklaşık 10 kilo verdi. Haftanın üç günü Darüşşafaka Spor Merkezi"ne giden Ege, burada fitness, yürüme bandı ve zaman zaman da yüzmeyle ilgilenerek görünümünü ve sağlığını korumayı amaçlıyor. Son iki yıldır düzenli olarak spor yaptığını söyleyen ünlü şarkıcı, düzenli spor yapmasının nedenini ise “sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak için” diye özetliyor.

Meyra: Evde spor    
Yeni albümü “Aşklayalım” ile gündemde olan Meyra, yeni klibinde son derece fit ve güzel görünüyor. Bir senedir düzenli olarak spor yaptığını söyleyen Meyra bunun için evini tercih ediyor. Özel bir eğitmen gözetiminde çalışan başarılı sanatçı, haftada iki gün ağırlık ve yürüyüş bandını da içeren sistemli bir çalışma yapıyor. Sporun hayatında önemli bir yeri olduğunun altını çizen Meyra, hem sağlıklı bir kalp damar sistemi hem de yer çekimine karşı koyabilmek için spordan vazgeçmeyeceğini söylüyor.

Deniz Berdan: Terapi niyetine
Tasarladığı kıyafetler kadar fit vücuduyla da dikkatleri üzerine çeken Deniz Berdan, formunu düzenli olarak devam ettiği sağlık kulübüne borçlu olduğunu söylüyor. Haftanın üç günü Mac Bebeköy"e giden Berdan, burada ağırlık çalışıyor ve iki gün de tempolu yürüyüş yapıyor. Kışın snowboard, yazları ise motocross yaparak sporu hayatının merkezine koyan Berdan, sporu bir çeşit terapi niteliğinde yaptığını belirtiyor. Özellikle oğlu Can"ın doğumundan sonra motor sporlarını bıraktığını, son dokuz yıldır da sporyaparken mümkün olabildiğince zihnini dinlendirmeye çalıştığını da sözlerine ekliyor.

Berk Oktay: Ekiple saha maçı
Lise yıllarından beri sporla içli dışlı olan Berk Oktay, Türkiye"nin uzun soluklu dizileri arasına girmeyi başaran “Arka Sokaklar” dizisinde başarılı bir performans sergiliyor. Pilates yaptığını, at bindiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, düzenli olarak da fitness yapıyor. Haftanın beş günü spor salonuna giden Oktay, sabah saat 07.00"de güne başlıyor. Kariyerinde mankenlik de olan Oktay, fitness"ı fiziğini ve formunu korumak için yaptığını söylüyor. Sporun hayatında önemli bir yer tuttuğunu sözlerine ekleyen oyuncu, hafta sonları dizi ekibiyle birlikte halı saha maçları yaptığını da belirtmeden geçemiyor.

Burcu Güneş : Olmazsa yaşayamam
Burcu Güneş, kışın yoga, pilates, squash, jimnastik gibi salon sporlarını tercih ederken, yazın da trekking, paten, bisiklet ve yüzmeye ağırlık veriyor. Şu sıralar at binmeye başladığını belirten şarkıcı, ilk fırsatta da sörf kurslarına başlayacağını söylüyor. Güneş, salon sporları için ara sıra Mac"i ya da yıllardır üye olduğu Mayadrom Spor Center"ı tercih ediyor. Caddebostan"da paten yapıyor ve trekking için Karadeniz yaylalarına çıkıyor. Güneş, “Herkes hayatında mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmeli. Spor olmazsa yaşayamam” diyerek spora verdiği önemi anlatıyor.