Puma, Umbro, Diadora ve Volare gibi dünyaca ünlü bir çok ünlü spor giyim markasının Türkiye yetkili dağıtılıcılığını yapan CNL spor giyim tekstil ürünleri firmasının 2008 İlkbahar-Yaz koleksiyonun tanıtımı Kuşadası'nda yapıldı. 3 gün süren toplantı kapsamında, gelecek sezon spor giyim ürünlerinin sergilendiği bir de fuar düzenlendi.
Kuşadası Adakule Otel'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısı ve fuara CNL Spor'un ülke geneline yayılmış yaklaşık 200'e yakın bayisi katıldı. CNL SPOR tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında, 2008 yılının spor giyim ürünlerini göz kamaştırdı.
2005 yılında ticari faaliyete başlayan CNL Spor Giyim Tekstil Ürünleri Limited Şirketi, Türkiye genelinde PUMA, UMBRO gibi spor sektöründe öncü markaların yetkili dağıtıcılığını yapmakla beraber, yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren bir çok spor kulübüne ürün temin ediyor. CNL SPOR firmasından yapılan açıklamada, “Yurt için ve yurt dışında bir çok spor kulübünün ürünlerini karşılıyoruz. Ayrıca, eğitim kurumlarından firmamıza gelen talepler doğrultusunda oluşan işbirliklerimizde Eşofman, T-Shirt, Forma, Şort ve aksesuar gibi bir çok gereksinimi bünyesinde bulunduran geniş ürün yelpazesinden profesyonel hizmetiyle hızlı cevap vermekte, satış sonrası hizmetleri ile sektördeki farklılığını korumaktayız. Türkiye genelinde PUMA, UMBR, DİADORA ve VALORE gibi spor sektöründe öncü markaların yetkili dağıtıcılığını yapan CNL Spor Giyim; Sporla ilgili her şeyi genç sporcularımızın beğenisine sunuyoruz” dedi.