Aydın Sosyal Bilimler Lisesi Müdür Yardımcısı Yaşar Yılmaz, Öğretmenler Ahmet Yavuz, Aydın Aslan, Akın YIılmaz, Adem Karakuş, Fethi Atalar, Tarık Uzun ve 41 öğrencisi ile Ödemiş,Birgi,Bozdağ ve Gölcük gezisini Tur Operatörü Aydın Avcı koordinatörlüğünde Tuncallar Turizm desteği ile gerçekleştirdi.

Türkiye’nin seçkin liselerinden biri olan Aydın Sosyal Bilimler Lisesi’nin çoğunluğu şehir dışından gelen ve parasız yatılı olarak okul pansiyonunda kalan öğrencileri için Aydın ili ve yakın çevresini tanımak büyük bir fırsattı. Alınan karara göre okullar kapanmadan Aydın ve çevresi için tanıtım gezileri devam edecektir.

Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı, “Aydın Sosyal Bilimler Lisesi’nin bizlerle 2011 yılında 19 Mayıs İstanbul gezisini beğenen Aydın Arslan’ın referansı ile bu yıl aynı lisede öğretmenlik yapan Ahmet Yavuz işbirliği ile günü birlik gezimiz gerçekleşmiştir. Katılan öğretmen, öğrencilerimize ve yeni atanan okul müdürü Tansel Sarayköylüoğlu'na bizimle işbirliği yaptıkları için teşekkür ederim” dedi.

Aydın ve çevresinde yaşayan vatandaşlar için kar görmek ve kayak yapmak için Bursa Uludağ’a kadar gitmelerine gerek olmadığını ifade eden Avcı, “Ödemiş Bozdağ’daki İzmir Özel İdare bünyesinde çalıştırılmakta olan kayak merkezinin mutlaka ziyaret edilmesi gerekir” diye konuştu.

Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!


cimg2337.jpg

cimg2339.jpg

cimg2345.jpg

cimg2364.jpg

Fotoğraflar: Aydın AVCI