Opsiyonu reddedip Betis"e gittiği için UÇK"dan tazminat cezası alan Aurelio ile ilgili karar oy çokluğu ile bozuldu. G.Saray milli yıldızdan vazgeçerken, Beşiktaş"ın devrede olduğu iddia edildi



F.BAHÇE"NİN sözleşmesindeki opsiyonu kullanmasına rağmen Real Betis"e gittiği için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu tarafından sarı-lacivertlilere 5 milyon 250 bin dolar ödemesine karar verilen Aurelio"ya Tahkim"den iyi haber çıktı. Kurul dü dosyayı esastan görüştü ve halen Real Betis"in oyuncusu olan Aurelio"nun F.Bahçe"ye tazminat ödemesi kararını oy çokluğu ile bozdu.

İKİSİ duruşmalı olmak üzere Aurelio konusunu toplam 6 toplantıda tartışan Tahkim Kurulu dünkü karar toplantısında Uyuşmazlık Çözüm Kurulu"nun (UÇK) oy birliği ile F.Bahçe lehine aldığı kararın futbolcunun mesleğini icra etmesini engellediği gerekçesiyle 4 üyenin karşı çıkmasına rağmen bozdu.

BU gelişme F.Bahçe"yi şoke ederken sarı-lacivertlilerin konuyla ilgili bugün bir açıklama yapması bekleniyor. Aurelio"nun Türkiye"de istediği takıma gitmesinin önü de açılırken, daha önce bu oyuncu ile ilgilenen G.Saray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Aurelio ile ilgili olarak “İyi bir oyuncu ancak ciddi sakatlığı var. Bu şartlar altında almayı düşünmüyoruz” derken, konuya noktayı koydu.

BU arada İbrahim Kaş için İspanya"da bulunan Beşiktaş yönetiminin Aurelio için temaslarda bulunduğu iddia edildi. Ancak taraflar arasında bir görüşme yapılmazken, Betis milli yıldız için 1.5 milyon Euro istiyor. Bütün bu gelişmelere transfer sezonun bitmesine 10 gün kala Mehmet Aurelio"nun durumu belirsiz.



Vatan