Lider Sivas karşısında alınan 4-2'lik galibiyet, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında umutlanmasını sağlarken, Luis Aragones'in de bazı kalıplaşmış fikirlerini değiştirdi. İspanyol teknik adam, hayalindeki oyunu oynayan takım için maç sonrası iddialı açıklamalar yaptı. 'Sistemine uymadığı' gerekçesiyle sürtüşme yaşadığı Alex'le de buzları eritti. Brezilyalı yıldızla her haftabaşı yaptığı toplantı klasik haline gelen Aragones, Büyükşehir maçı sonrası Alex yerine Roberto Carlos'u çağırmış, bu futbolcuyla çalışamadığını açık olarak belli etmişti.

SEN OYNARSAN OLUR!
Ancak dünkü idmanda kaptan Alex ile Aragones yine başbaşa verip takımın son durumunu konuştular. İspanyol teknik adamın Sivas karşısında ortaya konan yüksek tempolu ve bol paslı oyundan memnun olduğu ve bunu "Sen böyle oynarsan bu takım canlanır" sözleriyle ilettiği öğrenildi. Aragones'in Güiza ısrarı ve Alex'i orta sahaya çekme gibi uygulamaları bu maçla son bulacağa benziyor. Tecrübeli hocanın, kupadaki Sivas randevusunda da kadrosunu bozmaması bekleniyor.

DENİZ DE GÖZE GİRDİ
Sezon başından bu yana gerek sakatlıklar, gerekse kişisel düşünceler nedeniyle oynatmadığı Emre-Deniz ikilisinden de bir hayli memnun olan Aragones'in bu bölgede de oynama yapmayacağı, form durumuna göre Selçuk ve Deniz'i değişmeli kullanacağı ifade ediliyor. Bu arada R.Carlos-Vederson değişikliğinin de oyuna olumlu yansıdığını düşünen İspanyol teknik adamın ilk Sivas maçında da Vederson'u ilk 11'e koyacağı belirtildi.

SABAH