Burada yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, bölgedeki sıkıntıları yine burada yaşayan vatandaşlarla birlikte çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Hasır, plaj şemsiyesi ve sepet gibi el işleri yaparak yaşamlarını kazanan vatandaşlarsa, işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. 

Atatürk Mahallesi’nde dere yatağı kenarında bulunan evlerinde topladıkları kargılardan plaj şemsiyesi ve hasır yaparak, dünyanın dört bir yanına ihracat yapan Roman vatandaşlar, kendilerini dinlemek üzere gelen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı çok sıcak karşıladı. Vatandaşlar adına konuşan Özcan Purçu Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür ederek; “Biz buranın çocuğuyuz. Bugüne kadar kendi sıkıntılarımızı kendimiz çözmeye çalıştığımızdan geri kaldık. Artık değişeceğine inanıyoruz. Sizin ilginiz ve yakınlığınız ile sorunların çözüleceğine inanıyoruz. Görüyoruz ki halkın içinde, halka yakın bir Başkansınız” dedi.

Belediye Başkanından gençlere istihdam ve eğitim çağındaki çocukların dershane ve etüt merkezi gibi faaliyetlerden yararlanmaları için katkı isteyen Özcan Purçu; “Komşularımızla çok iyi ilişkiler içindeyiz. Biz onlardan memnunuz, onlarda bizden memnun. Tek sıkıntı yapmakta olduğumuz işten kaynaklanıyor. İşimizin gereği ortaya çıkan kirlilik haklı olarak komşularımızın şikayetlerine neden oluyor. Bu sıkıntıyı da belediyemizle birlikte aşacağız” dedi.

Roman vatandaşlarımızın ilgisinden son derece memnun olan Belediye Başkanı Süleyman Toyran; sıkıntılarını seçimler öncesinde kendilerinden dinlediğini, çözüm için her türlü çabayı göstereceklerini söyledi. Vatandaşlarımızın yasalara saygılı ve komşularıyla iyi ilişkiler içerisinde olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizde belediye olarak bütün imkanlarımızla sizlerin sıkıntılarını çözeceğiz. Hem konutlaşmada, hem de mesleğinizi daha iyi koşullarda sürdürmenizde gereken çabayı göstereceğiz” dedi.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg
20140826aw177261_01.jpg
20140826aw177261_02.jpg