İlk başarı İstanbul 10.Uluslararası Mutfak Günleri Yarışması’ndan geldi. Söke Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri Muhittin Can Danacı, Gökhan Taşdemir, Ozan Akdoğan Merit ödülüne layık görüldüler. Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda elde edilen başarılara daha sonra Fethiye Ulusal Yemek Yarışması’ndan geldi. Fethiye’de gerçekleşen yarışmadan Zeki Kurt 'Öğrenci Balık Yarışması'nda birincilik, 'Şefler Kuzu Yarışması'nda ikincilik ve Balık yarışmasında bütün jürilerden 100 tam puan alınca 'Jüri Özel Ödülü'nü aldı. Aynı yarışmada Muhittin Can Danacı ise 'öğrenciler Balık Yarışması'nda dördüncülük, Öğrenci Kuzu Yarışması'nda ikincilik ödülünü aldı. Ayrıca Antalya’da yapılan 4. Uluslararası Altın Kep Yarışması’nda Muhittin Can Danacı fırında levrek ile rakiplerini geride bırakarak Söke’ye ‘Altın Kep’i getirmeyi başarmıştı. Bu yarışmalarda Okul öğretmenlerinden Senem Taşkın Dalgıç, Savaş Dalgıç, Barış Ondaş,Abdullah Şeker, Nida Ballı nezaretinde, Muhittin Can Danacı, Olgun Satık, Adem Palı, Ozan Akdoğan, Gökhan Taşdemir, Yusuf Çiçek, Merve Candal ve Zeki Kurt’dan oluşan ekip yarışmada ter dökmüştü.
Diğer taraftan Turizm Haftası nedeniyle Söke Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde öğrenciler arasında yapılan yarışmada; mutfak dalında Olgun Satık birinci, servis ve bar dalında Aygün İbi birinci, satranç yarışmasında ise Muzaffer Mutlu Oytun birinci oldu.
Gerçekleştirilen Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda Söke’ye birçok madalya getiren Söke Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri ile okul içinde gerçekleştirilen yarışmada birincilik kazanan öğrenciler ödül töreni ile ödüllendirildi. Öğrencilere ödül ve hediyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Varol, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Tolga Baş ve Okul Müdürü Yusuf Keremit tarafından verildi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg