Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı Masum Türker, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, BDP Muş Milletvekili Nuri Yaman ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen yaklaşık 12 bin muhtarın katıldığı toplantıdan Sökeli muhtarlar buruk döndü.

Ankara"da ki dev buluşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ında toplantılarına katılmalarını da arzu ettiklerini söyleyen Söke Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk; “Sayın başbakanımız yoğun programı nedeniyle toplantımıza katılamamış.

Ancak başta İçişleri Bakanımız olmak üzere bakanlarımızın o toplantıda olmaları bizi mutlu edecekti. Sorunlarımızı muhalefet dinledi ancak iktidar partisinin mensuplarına da aktarmış olmayı isterdik. ” dedi.

Ankara"daki toplantının olumlu sonuçlarının alınacağından ümitli olduklarını dile getiren Söke Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk; “Sorunlarımız federasyon başkanımız tarafından açık ve net bir şekilde bir kez daha ortaya koydu.

Başta maaşlarımızın iyileştirilmesi olmak üzere özlük haklarımız ve sorunlarımız gündeme taşınmasını önemsiyoruz. Umutluyuz” dedi.