Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş, Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, Bakkallar Odası Başkanı İbrahim Çallıoğlu, Berberler Odası Başkanı Samet Can, Söke İşadamları Derneği Başkanı Şahin İlgi, Söke Genç İşadamları Derneği Başkanı Derya Semerci'den oluşan Söke Sivil Toplum Platformu üyeleri, Söke Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne, Hakkari'deki terörist saldırılar nedeniyle başsağlığı ziyaretinde bulundu. 
     Söke Ticaret Odası Başkanı Toyran, ziyarette yaptığı konuşmada, son günlerde gelen şehit haberlerinden büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, şehit ailelerine taziye dileklerini sundu. 
     Söke Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, bir şehit babası olarak daha 20'li yaşlarında şehit olan genç fidanları toprağa vermenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi. 
     Çalışkan, dernek binasını büyütme projeleri için belediyeden izin alınması noktasında sivil toplum platformu üyelerinden destek istedi.