Toplantı gündeminin büyük bölümünü istifa eden CHP’li Meclis üyesi Abdullah Arıcı’dan boşalan komisyon üyelikleri, Söke OSB Müteşebbis Heyeti ve Belediye Meclisi 2. Başkanlığı için yapılan yapılan seçim oluşturdu.

Yapılan oylamalarda istifası nedeniyle CHP Meclisi üyesi Abdullah Arıcı’dan boşalan Dış İlişkiler Komisyonu, Gençlik ve Spor Komisyonu, Kıyı Ege Belediyeler Birliği, OSB Müteşşebis Heyeti Yedek Üyeliğine meclisin CHP’li yeni üye Mehmet Ünsal Bakar seçildi. Gizli oyla yapılan seçimde ise meclis 2. başkan vekilliğine ise Enver Helvacı seçildi.

Toplantıda ayrıca gündemde yer alan Aydın Caddesinin yeniden düzenleme çalışmalarının sürdürülmekte olan doğalgaz çalışmaları nedeniyle planlanandan uzun sürecek olması nedeniyle ödeneklerin yüzde 50 kısmının 2012, yüzde 50 kısmının ise 2013 yılında kullanılması oy birliği ile karar alındı.

ÖZEKMEKÇİ; “SÖKE’DE KAMUNUN ORTAK MALLARINI SATMA LÜKSÜMÜZ ASLA YOK”
Haziran ayı meclis toplantısında gündem dışı konuşmasında son günlerde yerel basında yer alan ‘Söke Belediyesi Sokak sattı’ şeklindeki çıkan haberlerin doğru olmadığını söyleyen Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; “Söz konusu arsalar ne otopark, ne yeşil alan ne sokak; tapuda konut arsası. Bizim kamunun ortak kullanım alanını satma lüksümüz asla yok” dedi.

BAKAR İLK MECLİS TOPLANTISINA KATILDI
Geçtiğimiz ay içersinde istifa eden CHP Belediye Meclisi Üyesi Abdullah Arıcı’nın yerine ilçe seçim kurulunca atanan Mehmet Ünsal Bakar, ilk toplantınsa katıldı. Başta Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi olmak üzere belediye meclisi üyeleri yeni üye Mehmet Ünsal Bakar’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg