Aydın Şoförler Otomobilciler Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası, kredi kartlı ve taksitli aidat ödeme kolaylığının ardından şimdi de üyelere yönelik ıskontolu akaryakıt kampanyası başlattı. Oda üyesi şoförler bundan sonra mülkiyeti Aydın Şoförler Odası"na ait olan ve Acar Petrol tarafından işletilen Total Akaryakıt istasyonundan yüzde 7 ıskontolu akaryakıt alabilecek.
Aydın Şoförler Odası yönetimi olarak şoför esnafının sıkıntılarını gidermek için çeşitli projeleri olduğunu ve bu projeleri etap etap faaliyete soktuklarını ifade eden Aydın Şoförler Odası başkanı Semih Özmeriç, şoför esnafına yönelik bu indirimden tüm üyelerin faydalanabileceğini söyledi. Özmeriç, “Her geçen gün büyüyen ilimizde, tarım ve sanayinin çarklarının işlemesinde en önemli görevlerden birini üstlenen şoför esnafımız zaman zaman ciddi sıkıntılarla karşılaşıyor. Bu sıkıntıların başında her geçen gün artan akaryakıt maliyetleri geliyor. Zamanında oda üyelerimizin katkıları ile Odamız bünyesinde kurulan akaryakıt istasyonumuzdaki Total Acar Petrol tarafından işletilmeye başlandı. Anlaşma kapsamında üyelerimize nakit ve kredi kartı ile yapılan alışverişlerde toplam yüzde indirim şartı uyguladık. Bu kapsamda tüm üyelerimiz akaryakıtlarını Odamızda faaliyet gösteren istasyondan indirimli olarak alabilecekler” dedi.

“ŞOFÖRLERDEN ODA YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR”
Odanın bu üyelere yönelik bu indirimli satış uygulamasından memnun kaldıklarını belirten Aydınlı Şoförler, şoför esnafının lehine yapılan uygulamalarından dolayı Aydın Şoförler Odası Yönetimi"ne teşekkür ettiler. Yaklaşık 40 yıldır direksiyon sallayan Aydınlı şoförlerden Erdinc Tulumbacı, “İlk bakışta çok büyük bir rakam gibi gözükmese de her gün bir depo akaryakıt tüketen şoföre esnafı için bu indirimli satış aylık toplama vurulduğunda çok ciddi rakamları buluyor. Bu uygulamayı gerçekleştirenlere teşekkür ediyorum” dedi.