Şipşak Fener

Deniz DERİNSU
6 dakika içinde bulduğu iki golle 13. dakikada 2-0'ı yakalayan Fenerbahçe, kalan sürede oyunu rölantiye alıp ligde Şükrü Saracoğlu Stadı dışında ilk kez kazandı. Bir şutu direkten dönen Tehoue'nin golü Kasımpaşa'ya puan için yetmedi ..
F.Bahçe son dönemdeki farklı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Bu tablo Kasımpaşa maçında da gözlendi. Sistem oturdu. Artık eksiklerin yerine girenler aynı tempoyu sürdürüyorlar. Dün yeni girenler Tümer ve Appiah... İkisi de uzun süredir yok... Ama hemen adapte oldular. Diğerleri de aynı tempoyu sürdürüyorlar. İstekli, koşan bir takım oldu F.Bahçe. Dün akşam maça gelirken "Son günlerde tempo ağırdı. Aksayanlar olur, bu da normal" diye içimizden geçirdik. Ama çok göze batan olumsuzluk olmadı. Aynı mücadele vardı. Goller de erken gelince F.Bahçe çabuk rahatladı. 6'da Semih'in dışarı giden kafa vuruşunun ardından 7'de serbest vuruş kazanıldı. Tehlikeli noktadaki vuruşu herkes Carlos'dan beklerken, Tümer şık bir gole imza attı. 13'te Semih'in ortasında Deivid kafayla 2-0 yapınca "Maç çabuk bitti" diye düşündük. Ama Kasımpaşa teslim olmaya niyetli değildi. Sık sık güçlü rakibini yokladı ama Volkan tehlikeli atakları önledi. Önleyemediği ise Vederson oldu. Onun hatalı geri pasını 16'da bir vuruşu direkten dönen Tehoue, 37'de ağlara gönderince fark bire indi, maça heyecan geldi.

SEMİH'İN ŞANSI YOKTU
Son dönemin 'kilit' ismi Deniz'in yokluğunu Appiah doldurdu. Gökhan'ın güçlü bindirmeleri, Carlos-Vederson ikilisinin uyumu ve Zico'nun zamanındaki değişiklikleri F.Bahçe'nin güçlü yönleriydi. Bir ara rakibi küçümsedikleri dakikalarda yedikleri gol ders oldu ve F.Bahçe sürekli rakibini yoklayarak farkı artırmaya çalıştı. Çok pozisyona girmesine karşın Semih'in gol şansı da yoktu. Sonuçta yorgun F.Bahçe, maçtan 3 puan çıkardı. Gecenin bir güzel görüntüsü de iki grup taraftarın arasındaki sıcak ilişkiydi.