M.Ali Yılmaz, Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy hakkında şok bir benzetme yaptı; "Ulusoy da tıpkı Leyla Zana gibi..."

Eski Spor Bakanı ve Trabzonspor"un eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy için ilginç ve suçlayıcı açıklamalar yaptı.

Lig TV"de yayınlanan "Futbol Ruhu" programına "Trabzonspor"daki son gelişmeleri değerlendirmek" için katılan Yılmaz, Ulusoy"u yerden yere vurdu. Yılmaz şunları söyledi: “Futbol Federasyonu, kendisini herkesin üstünde bir eğitim düzeyinde sanıyor. Baktığınız zaman devletin hatta TBMM"nin onda 1"i kadar değiller. Ancak maalesef kendilerince böyle bir kehanetleri var. Ve devamlı olarak da şikâyette bulunuyorlar. Tıpkı Leyla Zana gibi. O da hep yurt dışındaki ülkelere Türkiye"yi şikâyet ediyor. Ulusoy Federasyonu"nun, devletin uygulamalarının açıklarını bulmak gibi bir bakış açısı olmaması gerekir. Türkiye"de futbolun yasal düzenlemeye ihtiyacı var.”

"KAPIM HEP AÇIK"

Mehmet Ali Yılmaz, Trabzon ile ilgili olarak da “Kulübünü seven herkesin kişisel tüm ihtiraslarını, kavgalarını, isteklerini bir kenara bırakıp, biraraya gelmesi gerekir. Ben kapıyı kapatmıyorum. Biraraya gelinirse her zaman varım. Herkes birleşsin, birlikte hareket edelim. Bırakmasam Trabzon bu hale gelmezdi. Ama maaşlı elemanımın, karşıma aday çıkacağı kongreye gitmedim ve bugünlere geldik” dedi.