Olay, bu sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Aydın merkez Kemer Mahallesi 1975 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; M.D. (33) ve G.B. (32) isimli şahıslar tarafından Aydın Devlet Hastanesine bacağından silahla vurulmuş şekilde getirilen T.K"nin nasıl ve kimler tarafından vurulduğunu araştıran polis ekipleri, alınan ifadeler doğrultusunda F.T. (28), P.G. (24), M.G. (28), S.Y. (29) ve S.A"yı (28) yaralama olayına karıştıkları ve suç aletini gizledikleri gerekçesiyle gözaltına aldı.
Yaralı T.K"ın alınan ifadesinde M.D"in kendisi ile hesabı olduğunu gerekçesiyle ikametine geldiğini, sabaha kadar babasının elli milyar getirmesi gerektiğini, getirmezse kendisini öldüreceğini söylediğini belirtildi. M.D"in yanında bulunan P.G"den silah alarak önce 2 el evin perdelerine daha sonrada evin dışarısına çıkardığı T.K"in sol ayağına bir el ateş ettiğini ve yaralıya tehditte bulunduğu iddia edildi. Zanlılardan S.Y"nin üzerinde 1 adet 7.65 milimetre çapında tabanca, 1 adet şarjör, 1 adet MKE yapımı fişek; diğer zanlı M.G"nin üzerinde de 1 adet 7.65 milimetre çapında tabanca, 1 adet şarjör, 7 adet MKE yapımı fişek elde geçirildi.
Olayda ele geçirilen malzemelere el konulurken yaralıyı hastaneye götüren M.D. ve G.B. ile birlikte suça karıştığı ileri sürülen F.T., P.G., M.G., S.Y. ve S.A"dan oluşan toplam 7 şüpheli adli makamlara sevk edildi. G.B., Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakılırken; zanlılardan M.G. ve S.Y"de ilk sorgusuna müteakip serbest bırakıldı. Diğer zanlılar M.D., F.D., S.A. ve G.P. ise çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.