21-27 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Kuşadası Belediyesi Mavi Güvercin Şiir Günleri, Hüseyin Köse"nin yarışma birincisi olarak ödül alması ile sona erdi.
Ödül Töreninde Belediye Başkanı M.Esat Altungün; Türkiye"de genç şairleri desteklemek, Kuşadası"nın edebiyat dünyasında şiir ile kültür ve sanata önem verdiğini vurgulayarak bir hafta şiir ve müzik ile çok güzel günler geçirdiklerini belirterek şair Hüseyin Köse"ye plaket ve ikibin TL ödülünü verdi.
Hüseyin Köse"de aldığı ödülün çok anlamlı olduğunu ve Erzurum"da çalışırken Kuşadası"na gelerek buradaki şiirseverlerle tanışmasından duyduğu memnuniyeti belirterek ödül kazanan “Orada Olmayan Adam” kitabından şiirler okudu.
Seçici Kurul Başkanı Prof.Dr. Ahmet İnam"da; Hüseyin Köse"nin, sinemanın ünlü kült filmlerini sağlam bir şiir kurgusuyla özellikle o filmlerin kahramanları ile yeniden üretererek okuru zenginleştiren şiirimizin geleceği konusunda umutlu olmamızı sağladığını vurguladı.
Azime Akbaş resim ve Ölü Ozanlar Şiir sergisi ile Ahmet Telli, Halim Yazıcı, Sabit Kemal Bayıldıran, Özkan Mert, M. Sadık Kırımlı, Cihan Barış Budak(14 yaşında), Uluer Aydoğdu, Aydan Yalçın, İsa İnan, Didem Gülçin Erdem, Oğuz Tümbaş"ın Şiir okumaları Haldun ve Sezen Çağlayan"ın müziği ile başarı ile gerçekleşen Kuşadası Belediyesi Mavi Güvercin Şiir günleri izleyicilere unutulmaz bir hafta yaşattı.