Kuşadası'nda sıcaktan bunalanlar su parklarına koştu. Sıcaklığın 43 dereceye ulaştığı Kuşadası'nda, plajların yanı sıra su parkları da tatilcilerin akınına uğradı.

Dünyanın en büyük su parkları arasında yer alan Adaland Apuapark, gün içinde 12 bin kişiyi ağırladı.

Sıcak hava Türkiye'yi kasıp kavururken, tatil bölgelerinde sıcaktan korunmak isteyen yerli ve yabancı tatilciler soluğu plajlarda ve su parklarında alıyor. Dünya çapındaki su parklarıyla ünlenen Kuşadası'nda ise yerli ve yabancı tatilcilerin en büyük gözdesi su parkları oluyor. Hava sıcaklığının 43 dereceyi aştığı Kuşadası'nda deniz suyu sıcaklığı da 26 dereceye ulaşırken, Kuşadalıların yanı sıra yerli ve yabancı turistler ile çevre il ve ilçelerden gelen günübirlik tatilciler serinlemek için plajların ve havuzların yanında su parklarına koşuyor.

Kuşadası'nda faaliyet gösteren ve dünyanın en büyük su parkları arasında yer alan Adaland Apuapark, sıcak hava nedeniyle hafta sonu tam anlamıyla ziyaretçi akınına uğradı. Adaland Aquapark gün içinde 12 bin tatilciyi ağırlarken, ortaya da ilginç görüntüler çıktı. Parktaki havuzlara giren ve su oyunlarından yararlanan tatilciler, düzenlenen çeşitli etkinliklerle hem serinlemenin hem de neşeli vakit geçirmenin keyfini yaşıyor.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png