Aşırı sıcaklar insanların ruh sağlığını da etkiledi. Dün 4 ayrı ilde bunalım intiharı yaşandı.
Hatay'ın Erzin ilçesinde, Devlet Hastanesi'nde anestezi uzmanı olarak görev yapan evli ve 2 çocuk babası Dr. Yücel Uğuz, önceki akşam nöbet için geldiği hastanede sabaha karşı 04.00 sıralarında içine bol miktarda ilaç karıştırdığı serumu koluna enjekte etti. Daha sonra masasında göğsüne bir gül bırakıp ölümü bekleyen Uğuz'un sabah odasına giren arkadaşları tarafından cesedi bulundu.
Karabük'te 112 acil servis ambulansında şoförlük yapan 36 yaşındaki Ömer Eren, eşinden ayrılınca bunalıma girdi. Bir süre önce bol miktarda hap içerek intihara kalkışan ve hastaneye kaldırılarak kurtarılan Eren, önceki akşam Safranbolu'daki Karali mahallesinin muhtarı olan babası Süleyman Eren'in silahı ile intihar etti. Şakağına kurşun sıkan Eren kurtarılamadı.
Yozgat'tan tedavi için Kayseri'ye gelen 19 yaşındaki D.M.C. Hastane Caddesi üzerinde yerleştiği bir otelde kendisini eşarpla dolabın askılığına asarak intihar etti.
Siirt E Tipi Kapalı Cezaevi'nde yatan Diyarbakır Kayapınar nüfusuna kayıtlı Volkan Moray (24), sabah erken saatlerinde bilinmeyen bir neden dolayı girdiği bunalım sonucu çamaşır yıkamak için kullandıkları iple kendini tavana asarak intihar etti.