Bayülgen"in “Karım da ben de çocuk sevmiyoruz. Çocuk sevince mi çocuk yapılır?” sözü ünlüler dünyasında da yankı uyandırdı.

Bilinçli konuşmuyor

Okan Bayülgen"in sözüne tepki gösterenlerden biri de Gülben Ergen oldu. ıkiz bebeklerine hamile olan sanatçı, “Yavrularını kucaklarına alsınlar, onun kokusunu bir duysunlar, dünyanın en büyük sevgisi neymiş görecekler. Evlat sevgisinden daha büyük bir sevgi yok. şu an bunu hissetmedikleri için bilinçli değiller. Okan şimdi böyle konuşuyor ama uykusuz geceler başlasın, çocuk rahatsızlansın, uyumasın, ne demek istediğimi anlar” dedi.

Bu resmen saçmalık

Ali Poyrazoğlu, ünlü şovmenin görüşüne “Çocuğu sevmezsen niye çocuk sahibi olasın ki? Saçmalık” diye karşı çıkarken, hamilelikleri hep gözyaşıyla son bulan Seren Serengil ise şunları söyledi: “Çocuk sevmeden çocuk sahibi olmak mı? Böyle bir şeyi asla kabul etmiyorum. Evlat sevilmez mi? Sevmiyorsan çocuğu, yapmayacaksın. Ama Okan şimdi böyle konuşuyor, eşi doğursun da ben ondan sonra görürüm onu... Çocuğunu kucağına alıp kokladığı zaman ne kadar boş konuştuğunu anlayacaktır.”