"Adanalı" dizisinde Yavuz Başkomiseri canlandıran Oktay Kaynarca'nın, Reina'da herkesin gözü önünde kız arkadaşını tokatladığı ortaya çıktı. Kaynarca önceki hafta sonu kız arkadaşıyla birlikte eğlenmek için Reina'yı tercih etti. İçeri girerken oldukça neşeli olan Kaynarca, Reina'nın yazlık bölümündeki locaya geçti. Bir yandan içkisini yudumlayan, diğer yandan da kız arkadaşıyla sohbet eden Kaynarca, gecenin ilerleyen dakikalarında birden sinirlendi ve kız arkadaşına bağırmaya başladı. Kaynarca tartışmaya başladığı kız arkadaşının kendisine verdiği cevabı duyunca iyice sinirlendi. Hızını alamayan Kaynarca, kız arkadaşına şiddetli bir tokat attı.

Müşteriler rahatsız oldu

Kaynarca'nın attığı tokat sırasında yaşanan kargaşadan yan taraftaki loca ve masalardaki müşteriler rahatsız oldu. Reina'nın güvenlikleri hemen loca bölümüne gitti. Bu sırada Kaynarca'nın herkesin içinde attığı tokatı hazmedemeyen sarışın kız arkadaşı öfkeyle mekanı terk etti. Güvenliğin müdahale etmek yerine göz hapsine aldığı Kaynarca, kız arkadaşından 10 dakika sonra Reina'dan ayrıldı. Görgü tanıkları Kaynarca'nın kız arkadaşının ünlü bir isim olmadığını ifade etti. Kız arkadaşını neden tokatladığı merak konusu olan Kaynarca'nın bu olay yüzünden bir süre Reina'ya alınmayacağı da iddia edildi. Kaynarca 7 yıllık sevgilisi Özgü Namal'dan ayrıldıktan sonra oyuncu Dilara Öztunç ve rallici Burcu Çetinkaya ile birlikte olmuştu.

Oktay Kaynarca: Benzetmişlerdir

Oktay Kaynarca ise Reina'ya gitmediğini, görenlerin benzetmiş olabileceğini söyledi ve "Kesinlikle öyle bir şey yok, yalan... Ben Reina'ya bile gitmedim hiç... Reina'ya gidecek vaktim olsa, anneme giderim önce... Dizi çekimlerinden dolayı anneme gidemiyorum. Allah Allah nereden çıkarıyorlar?" dedi.(Milliyet)