Geçen yıl inişli-çıkışlı bir görüntü çizen başarılı kanat oyuncusu, milli takıma da tekrar seçilmenin hesaplarını yapıyor. Antrenmanlarda teknik heyetin ve takım arkadaşlarının beğenisini toplayan Serdar, özellikle çift kale maçlardaki performansıyla göz kamaştırıyor. Serdar, Yusuf Şimşek"le birlikte takımın en formda ismi olarak dikkat çekiyor.

Kombineler dağıtılıyor
Beşiktaş"ta yeni sezon için kombine kart satın alan taraftarlara, kartların dağıtımı başladı. Kulüpten yapılan açıklamada, kartların İnönü Stadı"nda bulunan Kombine Kart Satış Merkezi"nden dağıtıldığı açıklandı. Ayrıca yarın İnönü Stadı"nda oynanacak Catania mücadelesi öncesinde de satış merkezinin açık olacağı ve taraftarlara dağıtılabileceği ifade edildi.

Mobil mağaza İzmir"de
Beşiktaş Kulübü"nün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Kartal Yuvası Tırı, İzmir"de... Siyah-Beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Beşiktaşlı taraftarların büyük merakla beklediği mobil mağazanın, pazartesi gününe kadar İzmir Dikili"de bulunacağı kaydedildi. Kordonboyunda hizmet verecek olan mobil mağazanın büyük ilgi görmesi bekleniyor.